До 15 липня акційна ціна будь-якої книжки — 200 грн (замість 250 грн).

Кожен рік життя дитини – унікальний і має свої особливості. Тому ви разом з порадами практичних психологів зможете гармонійно розвивати малюка відповідно до його віку.

🟣«Дитина народилася». Чудова і корисна книга для усіх молодих батьків! Перший рік життя малюка надзвичайно важливий, тому автор розглядає всі аспекти життя малюка:

  • особливості першого року життя малюка;
  • показники розвитку;
  • криза 1 року;
  • ігри та іграшки;
  • безпека немовляти.

🟣«Мені 1 рік». Ця книга стане для вас, дбайливі батьки, надійним джерелом інформації про особливості розвитку дитини у віці від 1 року до 2. Відповіді на всі актуальні запитання допоможуть вам творчо поставитися до виховання. А вашими надійними помічниками стануть практичні вправи і цікаві завдання.

🟣«Мені 2 роки». Ця книжка допоможе вам зрозуміти як розвивається малюк від 2 до 3 років, які навички важливо сформувати, як реагувати на істерики та кризу “3 років”. Автор зібрав та адаптував понад 140 ігор, 20 фізичних комплексів, 19 тестувань під психологічні та емоційні особливості дітей дворічного віку.

🟣«Мені 3 роки». Автор цієї книжки навчить вас не просто супроводжувати дитину в її дорослішанні, а й виховувати її самостійною, упевненою в собі. 3 роки – особливий вік: діти практично у всьому наслідують дорослих. Поради з цієї книжки допоможуть вам стати для малюка прикладом для наслідування, навчити його багато чого, відповісти на безліч запитань.

🟣 «Мені 4 роки» — путівник для батьків чотирирічних «чомусиків». У ній ви знайдете все про розвиток і виховання дитини п’ятого року життя! На сторінках книги ви знайдете вправи та ігри для розвитку: пам’яті, мовлення, уваги, мислення, фізичного та емоційного розвитку, та багато-багато іншого!

🟣«Мені 5 років». Період дорослішання від п’яти до шести років є чи не найважливішим у дитинстві дошкільника. Саме в цей час малюк готується до школи. У книзі «Моєму п’ять» дбайливі батьки знайдуть понад 100 ігор та завдань, які допоможуть навчити малюка комунікабельності; розповісти про правила безпеки; підготувати до школи.