Гарна новина — улюблені зошити українських батьків та діточок «Хоробрилка», «Дружилка», «Хвалилка», «Допомагайка» можна знову купити в нашому інтернет-магазині.

Серія зошитів «Перший тренінг» стане вашим надійним помічником з розвитку соціальних, комунікативних та особистих навичок дітей. Усі зошити містять різноманітні цікаві завдання, розроблені досвідченими дитячими психологами, з урахуванням особливостей малят. У середині ви знайдете цікаві вправи для дітей, а також коментарі для батьків та вихователів.

Як зошити допоможуть вашій дитині?

У цікавій грі діти пізнаватимуть світ. Вони зможуть навчитися не тільки традиційних умінь «писати-читати-рахувати», а й комунікації, креативності, упевненості тощо.

  • «Хоробрилка» — допоможе подолати страхи, які заважають дитині почувати себе рішуче та щасливо, а також відстоювати свою думку.
  • «Хвалилка» — допоможе повірити у свої сили, підвищіти самооцінку, стати успішним, цілеспрямованим, оптимістичним та упевненим.
  • «Дружилка» — допоможе знаходити спільну мову з однолітками, навчитися дружити, буди щедрими та добрими.
  • «Допомагайка» — допоможе навчитися cамостійності, чуйності, умінню приймати важливі рішення, удосконалювати комунікативні навички.

Завдання в зошитах розраховані на певну вікову категорію дітей. Це значно полегшує проведення заняття, оскільки вони не будуть надто складними для дитячого розуміння.

Яку користь отримують батьки / вихователі?

  • За допомогою цих зошитів дорослі зможуть краще пізнати малюка, допомогти йому розкрити його внутрішні ресурси, творчий або лідерський потенціал, розвивати уяву, об’єктивно оцінювати свої можливості.
  • Спільні заняття з дитиною допоможуть не тільки покращити відносини, а й стежити за динамікою розвитку, відзначаючи ефективні результати та успіхи малюка. Для цього знадобиться лише 15-20 хвилин на день.
  • Поради до більшості завдань дозволять правильно трактувати поведінку дитини.
  • Ви зможете перетворити процес навчання на гру, яка неодмінно зацікавить малюка.

 

Замовляйте зошити та виховуйте товариську, упевнену в собі, щасливу і самостійну дитину вже сьогодні!