Кожна сім’я хоче виростити здорову, розумну, щасливу дитину. Щоб досягти цієї мети, потрібно докладати певних зусиль для гармонійного розвитку дитини. У світовій практиці існує чимало методик, автори кожної з них упевнені в ефективності власних методів.

Але чому всі ці методики такі різні та їх так багато?

Справа в тому, що і діти, і їхні батьки дуже різні, і те, що підходить для одних і добре ними сприймається, для інших може виявитися зовсім неприйнятним.

Щоб зрозуміти нюанси, а також вибрати найбільш доцільну методику, рекомендуємо ознайомитися з книгою «Справочник по методикам развития».

Видання містить не тільки опис самих методик, але й аналіз того, для яких мам підходить кожна. Також у книзі розглянуто переваги кожної методики, з якими труднощами можна зіткнутися в процесі її використання. Кожен розділ, присвячений окремій методиці, містить відгуки мам, відповіді на актуальні запитання.

Навіть якщо ви не плануєте самостійно займатися з якої-небудь з методик, то книга допоможе усвідомлено вибрати групу для занять, зорієнтуватися в наявних напрямах і літературі за темою раннього розвитку дитини.

Замовляйте книгу і виховуйте дитину гармонійно!