Дитинство таке швидкоплинне… Ще вчора ти вчився ходити, а вже завтра біжиш до школи. Дитинство — це так багато, і водночас — так мало.

Як приємно згадувати щасливі моменти сімейних традицій — казка на ніч в обіймах мами чи тата, недільні млинці зі сметаною, яблучний пиріг, ночівля з наметом, каша на багатті, лото з бабусею і перші гроші в кишені… Ці спогади нас гріють, не дають пасти духом у часи труднощів. Як приємно щасливими моментами свого життя ділитися зі своїми дорослими друзями, чоловіками, дружинами! І смакувати ці моменти раз у раз, повертають подумки у дитинство.

Життя сучасних біжить у шаленому ритмі — робота, сім’я, свої захоплення, усе встигнути, усе переробити.

Найчастіше вихідні з дітьми перетворюються в побутову рутину — випрати речі, з’їздити за продуктами, приготувати їжу, поприбирати. Але які моменти зі свого дитинства ваша дитина запам’ятає найбільше — чистий посуд, нову футболку чи курінь, який ви побудували всією сім’єю? Фільм, який подивилися всі разом? Театр, який ви влаштували зі своєю дитиною?

«Книга зустрічей нашої родини» допоможе батькам швидко та цікаво організувати спільне дозвілля, придумати сімейні традиції, які дитина пронесе через усе своє життя.

У книзі 35 ідей для свят.
Кожен сценарій свята містить:

  • етапи підготовки;
  • ігри та конкурси;
  • користь від проведення свята;
  • поля для записів дати проведення та вражень.

Замовляйте книгу, яка допоможе вам зробити перший крок у започаткуванні нових традицій вашої родини.

Саме спільні традиції мають велике значення у встановленні довірливих стосунків між усіма членами сім’ї.