Усі ми знаємо про важливість фінансової грамотність в житті. І дуже прикро, що в молодших класах нічого не викладають про те, що таке гроші, звідки вони беруться і як з ними потрібно поводитися.

Тому саме батьки повинні ознайомити дітей з корисною інформацією, пов’язаною з фінансами. Це допоможе уникнути помилок попередніх поколінь і дозволить жити в матеріальному благополуччі.

Які прийоми можна використовувати, щоб привчити дітей до грамотного поводження з грошима? Дізнаєтеся завдяки книзі «Як розповісти дітям про гроші. Книга для батьків: 100 домашніх ігор і практик».

Видання розраховане передусім на турботливих татусів, адже хто, як не чоловік, є опорою і відповідальний у сім’ї за фінанси.

Насамперед батько своїм прикладом впливає на фінансову поведінку дітей, саме він формує покоління споживачів, інвесторів або «накопичувачів».

З нашої книги ви неодмінно дізнаєтеся:

  • як вести сімейний бюджет;
  • як заощаджувати;
  • як будувати фінансові стосунки з родичами;
  • як забезпечити фінансову безпеку.

Поспішайте замовити книгу «Як розповісти дітям про гроші. Книга для батьків: 100 домашніх ігор і практик». Не втрачайте можливості навчити дітей правильно розпоряджатися грошима!