Безперечно, кожен з батьків мріє, щоб його дитина виросла здоровою, щасливою й успішною, змогла досягти більшого, ніж він сам, навчилася краще розуміти людей та взаємодіяти з ними, але мало хто замислюється про те, наскільки важливу роль у всьому цьому відіграє вміння дитини говорити правильно і красиво.

На жаль, останнім часом таке явище, як розлади мовлення й уповільнення мовленнєвого розвитку дитини, трапляється дуже часто. Це, безумовно, ускладнює її комунікації в соціумі, а згодом може позначитись на соціальній адаптації й успішності вже дорослої людини. Тому дуже важливо якомога раніше звернути увагу на подібні розлади в малюка й запобігти їхньому розвитку.

Фахівці й батьки мають докласти чимало зусиль, щоб мовлення дитини розвивалося правильно та вчасно.

Саме тому у нас з’явилася серія посібників «Розмовляємо правильно» для домашніх завдань з розвитку мовлення дітей дошкільного віку.

Кожен посібник виконаний у формі робочого зошита для занять батьків із дітьми у співпраці з логопедом. Містить різноманітні завдання, які допоможуть подолати мовленнєві вади і закріпити правильну звуковимову дітей.

Правильне мовлення є однією з передумов гармонійного розвитку дитини. Від нього залежить не тільки успішність її навчання в школі, а й уміння спілкуватися з однолітками та дорослими. Чітке, розвинене мовлення надає дитині широкі можливості у пізнанні навколишньої дійсності, активного психічного розвитку.

Тож скоріше замовляйте наші посібники та допоможіть дитині подолати мовленнєві порушення.