Особисто для мене цей проект — це як моя третя дитина: я радію кожному його успіху та кожному, навіть маленькому, досягненню. Я нервую, якщо щось не виходить, або виходить зовсім не так, як очікувала, бо діти вони такі, тільки залиш їх без належної уваги у чотири рочки 😉

Але найбільше я пишаюся тим, що цей молодий проект допомагає батькам ставати та залишатися щасливими поряд зі своїми дітьми, бо для цього його й створювали! А коли наші читачі повертаються до нас зі словами вдячності та у пошуках щось нового від 4mamas, то розумієш, що всі зусилля недаремні, що уся любов та позитивна енергія, яку вкладаєш у кожну книжку, у кожен новий продукт потрапили і до ваших сердець!

Щиро бажаю всім нашим Партнерам — авторам, ілюстраторам, усім причетним до створювання посібників 4mamas — натхнення, здоров’я, любові та щастя, що прикрашатимуть ваше обличчя та житимуть у вашому серці й душі.

Дякую усім нашим читачам за те, що ви обираєте нас, що ви робите кроки назустріч до сердець ваших дітей. Будьте щасливими й виховуйте себе, а діти просто копіюватимуть вас, як завжди )))

З любою до вас, Марина Іщенко