Ми зростаємо з нашими дітьми як батьки, і з нашими книгами — як видавниці. Ми непокоїмося із приводу недосконалості процесів і поспішаємо вирости, як підлітки. Ми перебільшуємо роль майбутнього результату й недооцінюємо спроби і помилки. Адже нам так хочеться зробити все якнайшвидше і якнайкраще.

Ми захоплюємося пошуком нових тем і форматів, досліджуємо виставки й форуми, робимо ревізію атрибутів стилю, але в одному залишаємося незмінними — у  первісній ідеї. Книги 4mamas — для гармонійного виховання. Книги 4mamas мають стати книгами, що допоможуть батькам і дітям бути щасливими одне поруч з одним. Задовге визначення, але правильне. І ця місія нас дотепер надихає.

Траєкторія будь-якого досвіду веде від страху до насолоди.  Страшно вперше сісти за кермо й виїхати на дорогу, але щодня набуваючи майстерності, ти починаєш отримувати задоволення. Так і в батьківстві, і у видавничій справі — у кожному. Я бажаю всім мамам не боятися. І вчитися — бути мамами й бути самими собою.  Не кращими, не ідеальними, а  такими, якими ви є в житті вашої дитини.

А проекту 4mamas — ентузіазму. Нехай щира любов до теми дитинства, розвитку й виховання, покладена в основу цього проекту, спонукає його і надалі!