Що може бути цікавіше і незвичайніше в житті дитини для його батьків, ніж перший рік? Час, коли вона тільки починає пізнавати світ і пристосовуватися до нього, вчитися першим навичкам.

Багато батьків заводять різні фотоальбоми, щоб зберегти всі найцікавіші моменти. Деякі ведуть спеціальний щоденник, в який вклеюють фото і записують прожиті малюком моменти і ті речі, яким він навчився за цей час.

Хочемо вас здивувати сучасною, стильною і компактною картою для зберігання таких спогадів. На одному плакаті «Мій перший рік» можна вмістити всі найважливіші та найцікавіші моменти першого року життя вашої дитини.

На ньому можна записати всі досягнення, зроблені вашою дитиною вперше. Також є спеціально відведені місця для фотографій, відбитків ручок і ніжок, щоб заповнити барвистий плакат ще й особистими спогадами.

Такий плакат є також хорошою мотивацією для батьків, щоб вони могли зробити перший рік життя малюка якомога більш насиченим і цікавішим, адже саме зараз закладається основа для розвитку здібностей і характеру дитини.

Раді повідомити, що ціну на плакати «Мій перший рік. 33 приємних спогади» знижено. Тепер усього 30 гривень за 1 плакат! Тож швидше замовляйте! Кількість обмежена!

Замовити плакат для хлопчика:https://goo.gl/dZN4UC
Замовити плакат для дівчинки:https://goo.gl/6Qt9pN