Є період, на який із тремтінням у колінах чекають усі батьки, — підлітковий вік. Батьки у цей час стикаються з безліччю викликів. Кожна наступна спроба впоратися з проблемою та допомогти підліткові, робить його ще більш «колючим», перетворюючи на вередливий кактус.

Щоб допомогти вам, батькам, ми створили комплект з двох книг-хітів.

До комплекту додали книгу «Як пригорнути кактус. Книга для батьків, які хочуть зрозуміти своїх підлітків». Автор книги — Анна Гресь, психолог-практик. У своїй книзі автор розглядає 77 РЕАЛЬНИХ проблем із життя, з якими стикаються батьки тинейджерів, вимушені звертатися до психолога. До кожної ситуації наведено 3 варіанті її розв’язання:

  • найпростіший, що є «пігулкою» екстреного значення;
  • складніший, що передбачає серйозну сімейну роботу та пошук шляхів розв’язання проблеми;
  • найскладніший, що вимагає психологічного аналізу поведінки батьків, пошуку шляхів подолання проблеми та роботи батьків над собою.

Усе, що вам потрібно, — обрати оптимальний для себе варіант та почати долати проблему. Лише одна книга замість десятків психологів!

Бажаєте спрямувати енергію підлітка у потрібному напрямку? Тоді запропонуйте йому навчитися заробляти гроші!

Книга — відкриття у бізнес-літературі для підлітків! Книга, що стала хітом на виставках! Книга, що обирають самі підлітки! «Книга юного підприємця» — це практичний посібник! У ньому зібрано 9 детальних планів для започаткування власної справи! Завдяки книзі підліток навчиться, як:

  • придумати та втілити у життя власну бізнес-ідею;
  • відстежувати доходи і витрати;
  • знайти партнерів та клієнтів;
  • зрозуміти особливості ведення власного бізнесу.

Ніщо не надихає тинейджера так, як займатися тим, що дійсно приносить задоволення! Тож допоможіть йому зробити перші кроки до фінансової незалежності та започаткування власної справи!

Ви ж бачите свою дитину успішною, чи не так?

Тоді поспішайте замовити комплект з двох книг за акційною ціною! Лише 240 грн!

Долайте кризовий підлітковий період та виховуйте успішну дитину!