До найбільшої книжкової події України залишилось уже обмаль часу. Ми впевнені, ви вже складаєте для себе шот-лист з покупками.

Які книги вже обрали? Чи ви звикли довіряти натхненню та новим видавництвам? Ми впевнені, що ви обов’язково маєте завітати до нашого стенда. Традиційно, ви зможете там купити наші бестселери, зокрема «Ігри і казки, які лікують», серію книг «Мені х років», «Велику книгу батьківських секретів» та інші.

Але ми хочемо звернути вашу увагу на наші новинки, адже вони на 100 % варті вашої уваги!

  • «Як пригорнути кактус. Книга для батьків, які хочуть зрозуміти підлітків». Книга створена за вашими численними побажаннями! У ній ми розглянули найпоширеніші проблемні ситуації, з якими стикаються батьки підлітків. До кожної психолог дібрала 3 варіанти розв’язання проблеми. Ви напевне знайдете потрібний.
  • «Як приборкати час? 32 ідеї тайм-менеджменту для дітей». Книга, що допоможе опанувати одну з найважливіших навичок — керування часом. У ній ми зібрали тільки практичні завдання, жодної нудної теорії! А ще багато цікавих додатків, інтерактив, вірші — переконані, що вам сподобається.
  • «Чим розважити дитину у погану погоду» — класні та креативні ідеї спільного дозвілля з дитиною. Вам більше не потрібно вигадувати нові розваги — тепер усе буде попідруч.
  • «Як виховати не зашкодивши» — переклад бестселера «Родитель ты или вредитель». Книга, що змінила погляди на виховання сотень сімей з усієї країни. Автори презентують власну модель виховання, визнану однією з найсучасніших та найпрогресивніших.

Тож готуйте полиці для нових книжок! І не забудьте завітати до стенда D 3.33! Ми на вас чекаємо!