Маленькі діти розвиваються прискореними темпами, і буквально кожен рік вони переживають нові емоції, освоюють нові навички та набувають нові звички. Саме тому у нас з’явилася серія перша в Україні серія книг, яка покроково розказує про виховання дитини від народження до 6 років. 

Кожна книга розкриває особливості певного вікового періоду, містить інформацію про кризи та шляхи їх подолання. Практичні поради домоможуть виховувати без скандалів та суперечок.

Також  ви знайдете, докладні пояснення, чому дитина веде себе так чи інакше, прочитаєте наочні приклади «з життя», дізнаєтеся, як мотивувати її і справлятися з різноманітними проблемами, що краще читати малюкові, у що грати і як взагалі проводити з ним вільний час, щоб це було не тільки приємно, але й корисно для його розвитку.


Важливо, що видання
серії «Мені…», як і чимало іншої продукції від проєкту «4Mamas», можна придбати і в традиційному паперовому форматі, і в електронному. Все заради того, щоб відповідальне виховання дитини було для вас максимально комфортним і зручним!