Коли в житті жінки з’являється дитина, то її внутрішній світ змінюється. З появою малюків ми замислились про те, як підготувати їх до майбутніх випробувань та подарувати не лише щасливе дитинство, а й щасливе життя.

Більшість прочитаних нами книжок, учать дітей писати/рахувати/читати. А як щодо вмінь мислити/аналізувати/планувати?

Адже без цих навичок неможливо побудувати успішне майбутнє.

Так у нашому житті з’явився проект «4Mamas» — спільна дитина 4 успішних мам, які вірять у те, що ідеї свідомого батьківства допоможуть виховати нове покоління щасливих українців.

Дивіться інтерв’ю з засновницями проекту:

Ми поставили собі за мету створити книжки, зошити, плакати, які будуть інструментом для всіх турботливих батьків у гармонійному вихованні дітей, готових до викликів сучасного світу.

До написання книжок ми залучаємо найкращих вітчизняних психологів-практиків та педагогів з багаторічним досвідом, які з радістю діляться власними вміннями з вами!

З кожним днем до спільнот «4Mamas» у соціальних мережах долучається дедалі більше турботливих батьків. Ми щиро тішимося кожному вашому відгуку! Кожне ваше «дякую» — наше натхнення для створення майбутніх книжок!

Ми впевнені, що наші поради допоможуть виховати нове покоління українців — вільних, талановитих, щасливих, які зможуть змінити наш світ на краще!