Про нас говорять

Нещодавно ми писали, що наш новий друг — всім відомий та дуже шановний сайт «BaraBooka. Простір української дитячої книги», обіцяв зробити огляд однієї нашої серії книг. І ось ця подія сталося!

Ось що говорять про серію книжок “Моєму”:

«Зовнішній вигляд цих шести «томів» книжок – «милі, приємні і ніжні», що відразу викликає бажання взяти їх до рук і погортати. Пастельні кольори, зворушливі личка дітей на обкладинках. Навіть глянець палітурок гріє затишком маминої теплоти. Ця добірка може бути дуже корисною для базової освіти батьків у підготовці до «усвідомленого» батьківства, а також для бабусь-дідусів, які не закостеніли у своїх поглядах, а прагнуть самовдосконалюватися разом зі своїми дітьми-онуками.

Тут – знайомство із психофізіологічними особливостями кожного віку в період від народження до вступу малюка до школи. Є опис різноманітних ігор, вправ та практичних завдань для розвитку дитини. Достатньо матеріалів стосується вибору одягу, взуття, іграшок, книжок; подано завдання для визначення рівня розвитку дитини. Багато уваги приділяється безпеці, питанням емоцій та кризових ситуацій у малюків. Наприкінці кожної книжки є кольорова вкладка з показниками розвитку дитини, дуже зручна для того, щоб помістити на видному місці для самоконтролю й можливості бачити перспективу, тобто зону ближнього розвитку свого малюка. Книжки містять рекомендації по перегляду мультфільмів та вибору книжок, однак там, на жаль, мало українських авторів.

Тексти книжок зручно розділено на частини, до кожної з яких додаються практичні поради, розкриваються причини й наслідки процесів, які відбуваються з малюком. Наприкінці кожної – узагальнення, точки зору авторів підкріплено цитатами науковців або інших дослідників цієї теми»….

Детальніше: http://www.barabooka.com.ua/pidruchnik-praktikum-dlya-bat-kiv/