Щодня перед усіма батьками постає безліч запитань, важливість яких ми навіть не усвідомлюємо. Книга «Родитель ты или вредитель» — своєрідний екзамен для усіх батьків. Ви готові його здати?
Завдяки реалістичному та практичному стилю книги ви зможете поглянути з боку на стосунки з дитиною. Автори поділяться з вами унікальною методикою «дитина як проект», що навчить вас оцінювати всі свої дії та рішення і планувати кожен аспект найважливішого проекту в вашому житті.

За короткий час книга «Родитель ты или вредитель» встигла стати бестселером і з радістю ділимося відгуками разом із вами.

Сергій, батько 2 дітей: «Ця книга надзвичайно проста для сприйняття. Вона допомогла мені вирішити проблему непорозуміння батьків та дітей».

Ольга, мама маленької Оксани: «Книга допомогла уникнути несвідомих шкідливих дій у вихованні. І допомогла уявити цілісну картину, як я уявляю майбутнє своєї дитини. Моя улюблена цитата «Счастье родителей – это спокойствие от самостоятельности ребенка».

Лаура, успішна мама: «Рекомендую цю книгу всім батькам! Вона навчить краще реагувати на складні ситуації та розуміти свою дитину. Ця книга — не алгоритм вирішення ваших батьківських проблем, а вказівник правильного шляху».

Лариса, мама Оленки та Івана: “Відмінна книга! Правда в тому, що вона буде корисною лише тим батькам, які не тільки заявляють про свою любов до дітей, а ще й готові багато-багато працювати над “своїми проектами” задля їх добробуту! Читайте, рекомендую!”

Замовляйте книгу та виховуйте самостійну і незалежну дитину!