Ваш малюк незабаром піде до дитячого садка або школи? Для всієї сім’ї це велика подія. Клопоти та хвилювання починаються задовго до цього дня. Батьків найчастіше непокоїть те, чи сподобається дитині в садочку/школі, як вона навчатиметься, чи потоваришує з новими друзями. А для дитини — це новий важливий та складний етап, адже малеча змінює свій статус з «домашньої» дитини на самостійну і з деякими обов’язками, не таку вже прив’язану до батьків, з дошкільника на школяра. Це складний процес, пов’язаний з перебудовою способу життя, психіки дитини та з незвичним для неї фізичним навантаженням. Зробити так, щоб перехід до нового ритму життя пройшов для дитини безболісно —  завдання дуже непросте.

Тому, для всіх батьків, які хочуть дізнатися про найголовнішу складову підготовки малюка до садочка та школи — психологічну готовність, пропонуємо БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар від нашого психолога Анни Гресь «Адаптація дітей до дитячого садка і школи. Звикаємо без проблем». Вебінар відбудеться 25 серпня о 19:00.

На вебінарі говоритимемо про таке:
1. Чому дітям складно звикати до школи і дитячого садка? Психологічні особливості дошкільного та молодшого шкільного віку.
2. Як зробити так, щоб адаптація пройшла безболісно.
3. «Вороги і друзі» адаптації.
4. Адаптаційні тренінги в дитячому садку і початковій школі.

Реєстрація за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/189Pyoc7HYStJlmobW0DLDWh5lucEDtjepasCp5b4btE/viewform?c=0&w=1