Серія видань «Для турботливих батьків» від проекту «4Mamas» поповнилася новою книжкою під назвою «Мені 6 років». Як і всі інші «вікові» посібники цієї лінійки, вона навчить батьків чути і розуміти свою дитину, щоб допомогти їй справитися з труднощами чергового етапу дорослішання.

Маленькі діти розвиваються прискореними темпами, і буквально кожен рік вони переживають нові емоції, освоюють нові навички та набувають нові звички. Саме тому серія «Для турботливих батьків» до недавнього часу включала видання від народження і до 5 років, де в деталях розповідалося про особливості конкретного віку маленької людини – і як себе вести батькам у той чи інший період. Однак виховання дитини, звичайно ж, не завершується на позначці 5-го року. І тому наші автори підготували продовження для тих, чий малюк вже досягнув 6-річного віку.

У цій книзі ви знайдете докладні пояснення, чому дитина в цей час веде себе так чи інакше, прочитаєте наочні приклади «з життя», дізнаєтеся, як мотивувати її і справлятися з різноманітними проблемами: від боротьби з дитячими страхами і гіперактивності до підготовки до школи і знайомства з сучасними гаджетами. Також ви знайдете у книзі, що краще читати малюкові, у що грати і як взагалі проводити з ним вільний час, щоб це було не тільки приємно, але й корисно для його розвитку.

Важливо, що видання «Мені 6 років», як і чимало іншої продукції від проекту «4Mamas», можна придбати і в традиційному паперовому форматі, і в електронному. Все заради того, щоб відповідальне виховання дитини було для вас максимально комфортним і зручним!